Üdvözöljük a Nádliget Vendégházban!

Nálunk a kikapcsolódás természetes.

Családbarát, bababarát, kutyabarát, horgászbarát szálláshely


Kirándulás
Számos szebbnél szebb kirándulóhely található a környéken az aktív pihenés kedvelőinek.

Gasztronómia
A környék borászatait, családi gazdaságait, barátságos vendéglátó egységeit felfedezni is egy élmény.

Vitorlázás
Pár órás, vagy akár egész napos vitorlázás felejthetetlen kaland akár családoknak, akár baráti társaságoknak.

Lovaglás
A közeli majorban lehetőség van lovaglásra a kisgyermekektől a felnőttekig, és megismerhetők hazánk honos háziállatai.

Strand
Pihenés, úszás, pancsolás, röplabda, játszóterek, büfék…minden adott a kikapcsolódáshoz a sétatávolságra lévő, az északi-part egyik legjobb, homokos strandján, melyben gyereköböl is található a legkisebbeknek.

Horgászat
A vendégház saját stéggel rendelkezik (kb. 100 m), amelynek végén egy belső és egy külső stégasztal található. A belső a nádas közötti úszós horgászatra alkalmas. Nyílt vízi horgászatra és fürdésre a külsőt ajánljuk, mely csónakkal (vagy úszva) közelíthető meg a belső stégasztaltól.

Kerékpár-bérlés
Házunk két felnőtt kerékpárral rendelkezik, melyek csak saját felelősségre használhatók, s rövid távokra. További kerékpár bérlésére is van lehetőség a környéken a kerékpáros kirándulásokhoz.

Gyerekekkel
Családosoknak ideális a szálláshely és a környék is. A házban gyereksarok és gyerekjátékok, a kertben játszótorony homokozóval, a környéken pedig sok-sok látnivaló, és a strand várja a gyerekeket.
 

Csónakázás
Vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a csónakhasználatot és a mentőmellényeket. A csónakok idilli családi, vagy romantikus páros csónakázáshoz, de horgászatra is használhatók.

Múzeumok
Kulturális kikapcsolódást is kínál számos közeli település.

 

A programpontokról részletes leírást és elérhetőséget a házban kifüggesztett ismertetőkön találnak.


Vendégeink mondták:
“Szép hetünk volt ebben a csodálatos nyaralóban. Gratulálunk a házhoz, és kívánjuk, hogy sok-sok örömük legyen benne. Köszönjük a sok hasznos infót a környék felfedezése kapcsán. A legjobban a Liliomkert Piac és a Folly Arborétum nyerte el a tetszésünket. Csodálatos és gyönyörűséges volt minden!”
B. A.